Хигиена лична
Хигиена лична
Козметика
Козметика
ХРАНИ
ХРАНИ
За ДОМА
За ДОМА
Разни интересни
Разни интересни
За ГРАДИНА и КАНАЛИ
За ГРАДИНА и КАНАЛИ

ARTISTRY™ essentials Ексфолираща маска

56.00 лв.
Брой
ARTISTRY™ essentials Ексфолираща маска


Amway

Характеристика:

Ексфолираща маска за лице, която деликатно ускорява естественото отделяне на мъртвите клетки на кожата и помага при почистването на себума. Съдържа ексфолиращи зърна от Жожоба с двойно действие. Деликатно ускорява естественото отделяне на мъртвите клетки на кожата и помага при почистването на себума. Подобрява структурата на кожата и видимо изглажда фините линии. Придава на кожата чист сияен блясък и усещане за мекота. Подходяща за всички видове кожа. 


Основни съставки:

Съдържа ексфолиращи зърна от Жожоба с двойно действие.


Предназначение:

Ексфолираща маска за лице, която деликатно ускорява естественото отделяне на мъртвите клетки на кожата и помага при почистването на себума.. Придава на кожата чист сияен блясък и усещане за мекота. Подходяща за всички видове кожа. Използвайте до три пъти седмично.

Употреба:

Намокрете лицето и внимателно нанесете с масажиращи движения. След това отмийте с вода. Използвайте 2-3 пъти седмично. Не използвайте в същия ден, в който използвате маска за почистване на пори.Подходящ за всички видове кожа.


Основни ползи:

Подмладява кожата.Съчетава действията на ексфолиант и почистващ продукт в едно.Кожата е мека на допир и изглежда напълно изгладена.Деликатно отстранява мъртвите клетки кожа.Подобрява структурата на кожата и видимо изглажда фините линии.Ароматизирана с ободряващ аромат на мандарини и горски плодове, след който кожата мирише на свежо и чисто.


Грамаж: 125 мл. 


Производител:   NUTRILITE

Произход:   USA 

Вносител: Amway