Хигиена лична
Хигиена лична
Козметика
Козметика
ХРАНИ
ХРАНИ
За ДОМА
За ДОМА
Разни интересни
Разни интересни
За ГРАДИНА и КАНАЛИ
За ГРАДИНА и КАНАЛИ

AquaSource Ливър кленз – 60 капсули

93.50 лв.
Брой
AquaSource Ливър кленз – 60 капсули


AquaSource Algae Group Plc

Цялостна детоксикация на организма чрез пречистване на черния дроб. AquaSource Ливър Кленз нежно, ефективно и безопасно подпомага жизненоважната функция на черния дроб чрез една лесна за поглъщане капсула.

Характеристики:
Пречиствателната система на тялото се състои от черния дроб, бъбреците, червата, лимфната система, белите дробове, кожа и кръв. Здравият черен дроб е задължително условие за нашето добро общо състояние, нашата жизненост и високото ниво на жизнена енергия. Този орган , наречен „лабораторията на човешкото тяло” изпълнява над 500 различни функции в организма и е вратата към много различни химични и метаболитни функции в организма. Пречиства отпадните продукти и получава богата на хранителни вещества кръв.
Съвременният начин на живот може да наруши правилното му функциониране. Често начина на живот влошават състоянието на черния дроб. Злоупотребата с алкохол, храненето с преработена и пълна с токсини храна, пиенето на замърсена вода, инфекциите с вируси и бактерии, инвазиите с паразити претоварват черния дроб. Стресът и екологичните проблеми също го подлагат на огромно напрежение. Увреденият черен дроб е причина за понижаване на енергията и хронична умора. Влошената, недостатъчна чернодробна функция води до много сериозни здравословни проблеми и в някои случаи може да се окаже фатална. пречистване на тялото може да причини тежки заболявания.
За да работи нормално черния дроб, се препоръчва пречистване през определен период от време. Уникалната комбинация на съставките в AquaSource Ливър Кленз е гаранция за пълно пречистване. Използват се известни, безопасни и много ефикасни съставки, в една лесна за поглъщане капсула. Здравият черен дроб е предпоставка за добро общо състояние, жизненост и повишена енергия.

Основни съставки:
+Млечен трън (80% силимарин екстракт) – Водещата съставка в Ливър кленз (Liver cleanse) е екстракт от млечен трън. Билка, използвана от стотици години. Нежно стимулира изхвърлянето на натрупаните в черния дроб отпадни вещества. Силимаринът (комплекс от антиоксидантни биофлавоноиди ) не само предпазва здравите чернодробните клетки, но стимулира регенерацията на увредените.

+L-глутатион – глутатионът е във всяка една клетка, но най-високите негови концентрации са в черния дроб, сърцето и мускулната тъкан. Бързо се синтезира в бъбреците, черния дроб, стомашно-чревния тракт и други тъкани. Той е най-важната аминокиселина, подпомагаща почистването му и е основният клетъчен антиоксидант  (паралелно с млечният трън). Скъп като здравословна добавка. Играе важна роля за поддържането в добро състояние и детоксикацията на черния дроб като цяло. Предпазва клетките от вредното въздействие на свободните радикали и помага на имунната система да функционира правилно. Специалистите по хранене вярват, че глутатионът е толкова необходим за нашето здраве, колкото кислородът, храната и водата. Има противотуморно действие. Предпазва от уврежданията на химио, лъчетерапия, рентегеново облъчване, цигари и алкохол.

+ L-цистеинът важен компонент за формирането на мощния антиоксидант  Глутатион (Glutathione).  Глутатионът е мощен антиоксидант, който осигурява здрави клетъчни функции и ефективността на нервните сигнали. Застаряването на населението и физически упадък, са свързани с недостига на глутатион. Подпомага предпазването от оксидация и свързването на тежките метали, особено на живака. Гарантират ефективното отстраняване на тези отрови. Витамин С и селенът са също много ефикасни антиоксиданти за черния дроб. Известно е, че тези три съставки заедно си взаимодействат за повишаване производството на глутатион .Селенът подпомага и работата на щитовидната жлеза.

+N-ацетил цистеин –има сходна структура с аминокиселината L-цистеин, като се явява нейна ацелирана форма. Н-ацетил цистеин споделя и сходна структура с ензима глутатион, явявайки се негов пряк прекурсор. Заради това, че се явява мощен прекурсор на глутатион, приемът на NAC демонстрира силна антиоксидантна ефективност, която се проявява успешно срещу свободни радикали. Освен връзката с антиоксидантната активност, Н-ацетил цистеин проявява и силни хелиращи свойства с някои минерали. Изследванията при хора и животни показват, че NAC успешно се свърза с оловото в кръвта и спомага за неговото изхвърляне от тялото. NAC успешно предотвратява и настъпването на оловна интоксикация.

+Йонни минерали от Голямото солено езеро в щата Юта, САЩ носят електрически заряд и са водоразтворими. Подпомагат клетъчното хранене, обмяната на веществата, детоксикацията на черния дроб и втечняването на лимфата. Процесът на очистване на организма се подпомага от над 70 водноразтворими минерала.Формулата АкваСорс Ливър кленз съдържа тези минерали, за да осигури синергията, при която организмът получава максимално потенциала от всички други съставки.

+Селенът и витамин Е са антиоксиданти, които забавят и могат да предотвратят втвърдяването на тъканите. Селенът е извънредно важен за образуването на глутатион пероксидазата – ценния клетъчен антиоксидант. Витамин Е е наречен витамин на младостта – усилва действието на витамин А, силен антиоксидант, забавя стареенето и окисленията на лошия холестерол.

+Суперхраната АкваСорс водорасли АФА - едни от най-пълноценните и ефективни източници на хранителни вещества, срещани в природата. Те са богати на бетакаротин, както и витамин В12 и представляват отличен източник на желязо и други важни минерали.

Всички съставки действат антиоксидантно и синергично в посока към изчистване на черния дроб от натрупаните токсини, укрепване на чернодробната клетка и възстановяване функционалността на жизненоважния ни орган - от изключителна важност за кръвта, отделителната функция, състоянието на нервната система и мозъка, за качеството на живота.

Предназначение:
• хора, които често консумират месо и млечни продукти, при прием на мазна храна
• при наличие на съдови проблеми, склероза, диабет, преболедуван хепатит
• след химио и лъчетерапия, рентгеново облъчване
• химическо или хранително отравяне (живак, олово, гъби)
• при нервност, неспокойство, невъздържаност, при слаба памет, очни проблеми, повишено ниво на холестерол
• при окапване на косата, затлъстяване, екзема
• при употреба на цигари, наркотични вещества, кафе
• при употреба на лекарства
• при повишена употреба на алкохол
• за профилактика

Съдържание: Съдържание на 1 дневна доза (2 капсули):
• Млечен трън (80% силимарин екстракт), което се равнява на 8000 mg млечен трън на прах - 400 mg
• Витамин С (като калциев аскорбат) -100 mg (167% ПДД*)
• Холин (като битартарат) - 50 mg
• АФА (водорасли от езерото Кламат) - 100 mg
• N-ацетил цистеин - 100 mg
• Съчетание от йонни минерали естествено добити от Голямото солено езеро в Юта - 50 mg
• Инозитол - 50 mg
• Витамин Е (D-алфа-токоферил сукцинат) - 33,5 mg α-TE** (d-α-токоферол еквиваленти 50 IU, 335% ПДД*)
• L-глутатион - 30 mg
• Селен (като селенметионин) - 50 mcg

Капсула чист желатин: 100 mg

*ПДД - Препоръчвана Дневна Доза
**α-TE - алфа-токоферол

Данни за алергени:
Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:
Витамините С, В12 и В5 – за намаляване на умората и изтощението.
Витамините В12 и С – за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.
Витамин В5 – за нормалната умствена дейност.
Витамините С и Е, и селенът – за предпазване на клетките от оксидативен стрес.
Селенът – за нормалната функция на щитовидната жлеза.

Основни ползи:
• за намаляване нивата на много токсини: от тютюневия дим, радиация, изгорели газове от автомобили, химикали и лекарства и други;
• увеличава производството на глутатион и отстранява тежките метали в организма;
• подпомага предпазването от окисляване и свързване на тежките метали, особено на живака, както и ефективното им отстраняване;
• подпомага процеса на детоксикация, втечняването на лимфната система;
• детоксикира, дава повече енергия, подобрява състоянието на кожата, влияе благоприятно при храносмилателни проблеми и регулира функционирането на стомашно-чревния тракт.

Указания за употреба:
Хранителна добавка за възрастни и деца над 12 години.
Вземайте по 2 капсули дневно: 1 капсула - по време на закуска и 1 - по време на обяд.

Важно! По време на приема на продукта се пие два пъти по-голямо количество вода от обичайното. Първата седмица може да се появи слаб лаксативен изчистващ ефект. Продуктът няма противопоказания! При бременност и кърмене трябва да се избягва.

Производител: Спешълбаланс
Произход:  Великобритания
Вносител: „АкваСорс" ЕООД България