Хигиена лична
Хигиена лична
Козметика
Козметика
ХРАНИ
ХРАНИ
За ДОМА
За ДОМА
Разни интересни
Разни интересни
За ГРАДИНА и КАНАЛИ
За ГРАДИНА и КАНАЛИ

ARTISTRY™ essentials Хидратиращ серум Moisture Plus

46.31 лв.
Брой
ARTISTRY™ essentials Хидратиращ серум Moisture Plus


Amway

Характеристика:

Уникална и богата на витамини формула с етерични масла, която веднага подхранва кожата, и действа особено добре на сухата кожа, като я успокоява и глези.ARTISTRYTM essentials Хидратиращ серум Moisture Plus освежава кожата, като я подхранва богата на витамини формула. Хидратирайте участъците от кожата, които имат най-голяма нужда от хидратация с тази успокояваща формула, обогатена с омега 3, омега 6 мастни киселини и екстракти от растения. Подобрява способността на кожата да остане хидратирана по-дълго време.


Предназначение:

Подходящ за всички видове кожа.Подходящ за чувствителна кожа. Дерматологично изследван. Предотвратява образуването на комедони.


Употреба:

Затоплете 2-4 капки с върховете на пръстите си и внимателно нанесете върху кожата след това. Може и да приложите и върху грима за освежаване през деня.


Основни ползи:

Помага на кожата да остане хидратирана по-дълго време.Осигурява хидратация там, където кожата се нуждае най-много.Изглажда и омекотява кожата веднага след нанасяне.Помага да преобразите грубата и суха кожа в гладка и мека кожа.


Грамаж: 14,5 мл.


Производител:   NUTRILITE

Произход:   USA 

Вносител: Amway