Хигиена лична
Хигиена лична
Козметика
Козметика
ХРАНИ
ХРАНИ
За ДОМА
За ДОМА
Разни интересни
Разни интересни
За ГРАДИНА и КАНАЛИ
За ГРАДИНА и КАНАЛИ
AquaSource Algae Group Plc

AquaSource Algae Group Plc

AquaSource Algae Group Plc 

 

   „Тъй като все повече сме изложени на несигурни добавки в храната, търговска обработка, влошаваща хранителната стойност, замърсяване и други проблеми на околната среда, нашите тела са непрекъснато под заплаха" - Дейвид Хауъл

     Основана е през 1994 г. от Дейвид Хауъл и Робърт Дейвисън, двама от водещите хомеопати във Великобритания. Ежедневно сблъскващи се със здравословните проблеми на хората, търсят нови начини за подпомагане на пациентите си. Провеждат задълбочени изследвания и се консултират със стотици здравни експерти. Мисията на AquaSource е поддържане на здравето, използвайки съставки с естествен произход и произвеждайки различни висококачествени хранителни продукти, достъпни за всеки. Продукцията им се основана на използването на синьо-зелени микроводорасли, коластра и други естествени източници. 

       За AquaSource специалистите казват:

     „ Работя в хранителната индустрия повече от 50 години, а в здравната индустрия над 20 години и съм създал повече от 1000 хранителни продукта. С качеството, изисквано от AquaSource, никога не са правени компромиси . Партньорите ни от тази фирма никога не са се задоволявали с продукти, които не са с най-високо качество и в които не са използвани само най-чистите и ефикасни суровини." Джеръми Стивънс - управляващ директор и Дейвид Геймън - президент на компанията, произвеждаща за AquaSource.

 

Natural BEING

     Аквасорс дава 100% гаранция за качество. Ако откриете производствен дефект с удоволствие ще заменим продукта или ще Ви кредитираме със стойността му при следваща поръчка след като ни върнете дефектния продукт заедно с оригиналната фактура за закупуването му. Гаранцията важи два месеца от датата на закупуване на продукта.

 

http://www.aquasource.net  


Виж всички продукти