Хигиена лична
Хигиена лична
Козметика
Козметика
ХРАНИ
ХРАНИ
За ДОМА
За ДОМА
Разни интересни
Разни интересни
За ГРАДИНА и КАНАЛИ
За ГРАДИНА и КАНАЛИ
FM Group Bulgaria

FM Group Bulgaria

FM Group е бързо развиваща се компания на парфюмерийния пазар. Тя е създадена от млади хора, познаващи нуждите и желанията на клиентите.  Разработила богата гама от парфюми и парфюмни продукти с различни аромати, предназначени за широк кръг от потребители и за всяка възраст. От всички аромати всеки намира нещо лично.

Продуктите на марката ФМ се създават на базата на ароматни композиции, създавани от DROM Fragrances - световен лидер в тази област.

Предимствата са:
    Парфюмите са с изключително високо качество и трайност (12-14 часа)
    На достъпни цени
    Винаги са в наличност
    Нашите продукти стигат до Вас без да се налага да ги търсите - нашите дистрибутори са на ваше разположение, ще ви помогнат във Вашия избор и ще Ви доставят желания продукт  където е удобно за Вас
    Изключително високо качество и трайност / 8-14 часа/
    Предназначени са за широк кръг потребители - дамски, мъжки и детски.
    Ароматите са над 200 вида!
    Предлагат се и парфюми с феромони

 

    НОВА Продуктова серия - ЗА  ДОМА е създадена да осигури ухаещ и искрящ от чистота дом. Екологични и не вредящи на околната среда продукти.

Идеята за създаването на тази изключителна козметична линия е на Артур Травински - главен изпълнителен директор на ФМ Груп - Полша (австралиец от полски произход).
След завъшването си в Полша, той решава да реализира идеята си по създаването на тази компания. Получава много предложения за сътрудничество от много и различни компании. Но решава да започне работа съвместно сблизък на баща си, който произвежда парфюми от 10 години.
Ароматите на парфюмите са алтернативи на големите компании със стогодишна история в създаването на парфюми.

Още от първата година от появяването на пазара компанията се налага с високо качество на достъпни цени. Това налага откриването на представителства и в други страни, които проявяват интерес и желание за достъп до продуктите на фирмата.

 


Eau de Cologne - съдържат есенции е от 3-5%
Eau de Toilette (тоалетна вода) - съдържат есенции е от 4-8%
Eau de Parfum (парфюмирана вода) - съдържат есенции в рамките от 8 до 15%
Parfum - съдържанието на есенции тук е от 15 до 30%Виж всички продукти